Kello on 0.22 ja Poika istuu koneella lukemassa muiden blogeja. Poika ei ole riippuvainen, sillä se on Neidin syy. Neiti kertoi Pojalle blogeista, ja nyt Poika istuu lukemassa muiden tilityksiä maailmasta. Ehkä Pojan pitäisi esittäytyä vähän. Poika on onneton romantikko. Onneton on juuri oikea kuvaus Pojalle. Nyt on Neiti. Neiti on jotain, mitä ei ole ennen ollut. Ennen oli naisia. Nyt on Neiti. Juuri äskettäin Poika näki Neitiä. Neiti istui Pojan sylissä Pojan kotikylän eräällä uimarannalla. Oli kylmä ja vettä satoi, mutta Pojalla ja Neidillä ei ollut yhtään kylmä. Jokin lämmitti Poikaa ja Neitiä, Pojalla ei ole tietoa mikä se oli, mutta koko kotimatkan Poikaa hymyilytti typerästi. Neiti tunnusti myös tehneensä saman.

Poika kirjoittaa tätä anonyymisti ja toivoo, että se hukkuu blogien lukemattomiin syövereihin. Poika tietää, että tulee kertomaan asioita, joita ei ole ainakaan vielä kertoa Neidille. Jos Neiti joskus löytää tämän, Poika tahtoisi, että Neiti lopettaisi lukemisen tähän.

Pojalla on ollut...huono onni edellisten naisten kanssa. Poika vannoi vielä puoli vuotta sitten, ettei ikinä enää ihastuisi keneenkään. Nyt Pojalla on omituinen tunne, kun on ollut erossa Neidistä jo 4 tuntia. Poikaa hymyilyttää yhä.

Poika vietti juuri 3 päivää Neidin kanssa. Oli juhannus. Oli kännisiä ympärillä. Oli ahdasta nukkua autossa. Festareiden vessat ja suihkut aiheuttavat Pojalle random paniikkikohtauksia. Oli ihanaa... Poika pelkäsi kyllästyvän, tai alkavan ahdistua niin pitkästä ajasta Neidin seurassa. Yleensä liika läheisyys pelottaa Poikaa. Poika on romanttinen vain hyvin vääristyneellä tavalla.

Poika ei tiedä mitä tekisi. Poika vain istuu ja lukee blogeja. Kuuntelee uutta SOADia. Sanotaan että Poika on rokkipoika. Poika taitaa enemmän vain kuunnella rokkia, ja näyttää etäisesti peikolta. Poika ilmaisee tunnetilansa musiikilla mitä kuuntelee. Neiti sanoo pitävänsä rokkipojista. Poika on rock vain sisäisesti. Toivottavasti Neiti ei pety tähän. Poika tahtoisi taas nähdä Neitiä. Poika on toivoton. Ehkä sekin on parempi kuin onneton...

Mew - Eight flew over one was destroyed