04.44... Ihmisten aikaan taas kirjoitan.

Intti muuten loppui. Eipä sitä vielä oikein osaa kuvitellakaan oikeasti. Kai sitä joskus sitten tajuaa. Maanantaina sitten kun ei enää tarvitsekkaan kävellä kasarmin portista sisään.

(Ihan noin varoituksena että juuri sinä, lopeta lukeminen tähän. Tulossa on nimittäin inttijuttuja ja toisella lukukerralla selvisi miten pervoja ne oikeasti ovatkaan. Että minusta säilyy vielä jossain määrin siveellinen kuva, kenenkään ei pitäisi lukea näitä. Tosin eihän ne minun sanomiani ole. Mitä vain on intissä kuullut. Nyt paljastetaan miten intin slogan "Se mikä on homoeroottista siviilissä. On hyvää ryhmähenkeä armeijassa." käy toteen.)

Inttijuttuja :

Eräänä metsäisenä hetkenä nuudeleita keitellessä sain kuulla miten eräs inttiläinen oli vuoden vongannut naisekkaaltaan perseseksiä ja viimein nainen oli suostunut siihen sanoen : "Sinä ensin." Ei siinä kuulemma ollut mikään muu auttanut kuin tunkea dildo omaan hanuriin ja nauttia sen jälkeen olosta.

Yhtenä raikkaan kirpeänä aamuna sain viereisestä tuvasta kuulla sanat : "Hei äijät. Kattokaa tänne. Ei vittu mikä aamuseisokki. Kattokaa nyt."

Parhaat perustelut humalassa vietetyn iltavapaan jälkeen kuuluivat näin : "Ei se homoksi tee jos kerran läpällä toiselta suihin ottaa."

Naisiakin piti tietysti arvostella. Yleisin arvosteluasteikko oli : "Kyllä minä tuon edessä runkkaisin."

Kerran lähivartiossa eräs noheva taistelija ajatteli avautua : "Minä olen humanisti, pasifisti ja homo." Eipä hän tainnut enää sen jälkeen saada muita kanssaan lähivartioon.

Ja jestas oikeasti vietin tuolla puolivuotta elämästäni. Joku hullu varmaan sanoo että tulee inttiä ikävä. Ei muuten tule. Paska paikka. Ei voisi vähempää kiinnostaa enää. Oikeasti. Naisia, vapautta, elämää ja identiteettiä. Täytyy varmaan alkaa järjetön tilanteen korjaus. Partaa en aja pitkään aikaan, kuten en hiuksiakaan. Sänky voi jäädä muutamat kerrat pettaamatta ja suksiin en varmaan koske enää ikinä. Baariin voisi mennä katsastamaan miten kaverit ja tuttavat voivat. Jos vaikka tapaisi jonkun söpön rokkitytön. Ehkä tästä pikkuhiljaa alkaa taas elämä voittamaan.

Otan osaa niiden puolesta jotka maanantaina joutuvat sinne helvettiin lähtemään. Paskan hommat valitsitte. Olisitte menneet sivariin. Pääsisitte vähemmällä.

Hah ja sinä likainen joka oikeasti luit tänne asti vaikka käskin toisin. Häpeä. Vaikka kyllähän minä tiedän että kaikki lukivat tänne asti. No heitä nyt sitten jotain kommenttia. Saa piristää minun nollausviikonlopun krapulaa.

Staind - Everything Changes