15.08 Vain vähän liikaa mä sieniä napostelen...

Mikähän siinä on että aina krapulassa kun on herännyt, ottanut särkylääkkeen ja juonut pari lasia vettä; alkaa aina tekemään ihan järkyttävästi mieli. Sotkee verhot samantien jos näkee vaikka polkupyörän naisten tangolla. Luulisi että heikko ja ontto olo olisi enemmänkin turnoff, mutta ei.

Huah. Oli serkun tuparit. Kivaa oli. Kai. Ruoka oli ainakin loistavaa. Ja booli oli hyvää.

Sain s-postia. Huhuu. Sai minut hymyilemään aika suuresti vaikka krapulaa kärsinkin :

Hmm, vai millanen kuva minulla on sinusta...aikasta vaikea kysymys..Olet äärimmäisen kiehtova ihminen ja jotain mihin en ole koskaan ennen törmännyt. Olet fiksu ja hauska taiteilijasielu. Aika "herkkä" mutta samalla varmasti äärettömän "vahva". Ei ole varmaan mitään mitä et tekisi lähimmäisiesi vuoksi eikä ole varmaan mitään mikä saisi sinut vahingoittamaan heitä tarkoituksella. Et ota maailmaa liian vakavasti ja osaat nauttia elämän pienistä asioista, nähdä niiden kauneuden. Luulen, että olet aika naivi, jollain tasolla sellainen luonnonlapsi. Olet itsepäinen ja luultavasti mikään ei saa sinua tekemään mitään mitä et itse halua tehdä. Ajattelet aina ensin sydämelläsi ja sinulla on varmasti taipumus ajatella muita aina ennen itseäsi. Olet tunnelmoija, fiilistelijä. Luulen, että olet aika poikamainen, sellanen Peter Pan-tyyppi, ainakin jossain määrin. Piirroshahmoista olisit varmaan Lassin ja Leevin Lassi. Kaiken kaikkiaan luulen, että olet hyvä ihminen. Ihan vaan hyvä ihminen. Eikä sitä voi aivan kaikista sanoa.

Ego kasvaa järkyttäviin mittasuhteisiin. Ihmettelen edelleen tosin tuota "aikasta vaikea kysymys" -kohtaa. Ei ilmeisesti sitten ollutkaan niin vaikea kuin noin tarkka kuvaus tuli. Paikkansa pitävyyteen en ota kantaa.

Olikohan asiaakin. Ei kai. Yritän kuluttaa krapulapäivää ja suunnata ajatukset päänsärystä johonkin muuhun.


Ismo Alanko - Taiteilijaelämää