23.10 Heti kun hieman urheilee (keilausta, biljardia ja pokeria) niin menee kaikki paikat ihan lukkoon. Tuntuu että jokainen lihas kehosta on jumissa. Voi tietysti johtua siitä että pikku jurreissa römysin hautuumaan ojanpenkkaa, kun yritin aamuneljältä palailla johonkin sänkyyn missä voisi jopa nukkuakin. Tuli urheillessa nautittua hieman...köh, urheilujuomaa.

Mmm niin, halusin vain tulla tähdentämään että kukahan oli se naispuolinen terminaattori illan pätkässä Terminator 3. Hänellä oli aivan ihana päänmuoto. Varsinkin kun hän alun jälkeen veti hiukset taakse ponnarille. Hän käytti myös uskomattoman kuumia nahkavaatteita... Hmm, jaa mikä fetishi?

Alkaa tuntumaan siltä että haluaisin kohta jo jonkun eläimen. Veli tuli käymään ja toi herhiläiset tullessaan. Vanha herra chihuhua on jo painunut nukkumaan, mutta tämä saakutin ikiliikkuja-koiraksi-papillon nököttää sylissä, ja tökkii käsiäni tassuillaan kun lopetan hänen silittämisensä ja yritän kirjoittaa tätä. Huoh. Tuntuu aika haikealta. Toisaalta silti aika hyvältä. Pieni väsymys, Miles Davis, koiran sileä turkki, tietokoneen humina ja koiran hengityksen tuhina. Välillä tuntuu että kaikki menee ihan täysin päin vittua; silti kun koira hyppää syliin ja työntää päänsä käsien alle, kaikki paska unohtuu. Silittää häntä korvan takaa niin hellästi että saa hänet haukoittelemaan. Vieläkin ilmeisesti se taito tallella. Hyvät sormet. Rauhoittavat - sekä minua että häntä. Helppo soveltaa myös naisiin. Laskin hänet tuohon sängylle viereen, muutama kosketus ja siellähän se jo harottaa jalkojaan kohti kattoa, ja nuolee jatkuvasti nenäänsä. Ilmeisesti taito tallella...

Suuri kasa Nemi-sarjakuvia, enköhän näillä selviä vielä viikonlopun. Olen rakastunut Nemiin. Täydellinen nainen. Where I could get one? No ehkä jaksan odottaa sunnuntaihin saakka.

Miles Davis - All Blues