01.40 Naisten pitäisi kokata enemmän pelkässä esiliinassa, se on aivan julmetun kaunista.

Kosketuksesta syntyvä ruumiin tahaton kouristelu. Ei ehkä noin sanottuna kuulosta niin seksikkäältä kuin on. Mutta sehän on! Onkohan mitään seksikkäänpää kuin tuo. Toinen osoittaa että todella pitää kosketuksestasi. Toisaalta se on vallantunnetta. Minä kosketan, minä määrään tahdin; sinä vain nautit ja tulet mukana. Toisaalta se on kai jotain alistumista, nainen (tai kuka nyt mistäkin pitää) määrää ja minä vain tottelen hänen sanatonta käskyään. Joku toinen päättää puolestani. Alamaisuuden ihana vastuun puute. Tai ehkä se on onnistumisen tunne. Nainen hymyilee, piirrät sormella kaaren kaulasta vatsanpohjaan, hän kääntää olkapäitään, liikauttaa lanteitaan ja kaaren päättyessä avaa hieman huuliaan raolle. "Olenhan minä helvetti melkoinen pelimies." Kai noin lopulta jokainen mies haluaa ajatella.

Ehkei se olekaan pelkästään sinun ajatuksesi. Voisiko se olla jotain kahden ihmisen välistä rakkautta. Ei se voi olla himoakaan. Himo puretaan kaavalla "sisään, ulos, hei beibi olinko hyvä?" Mystinen kitka kahden ihmisen ihon koskettaessa. Rakkaus? Jatkat kaarta, piirrät lanteet ja kohellat reiden läpi. Hän heittää päätä taaksepäin ja sulkee silmät. Tunsiko hänkin sen? Vaikka kuinka omaa nahkaansa hinkkaisi niin ei sellaista salamointia saa koskaan aikaiseksi. Sen on pakko olla jotain yhteistä. Jotain jaettua. Pohje, jos vielä jatkaisi matkaa edessä olisi varpaat. "eek". Nopea U-käännös ja takaisin ylös. Polvi ja sen sisätaite. Onko siinä jotain maagista? Asia haihtuu nopeasti mielestä. Lähellä, niin lähellä. Hänen selkä taipuu kaarelle ja et pysty enää hillitsemään itseäsi... Loppu on pelkkä logistiikan ja tekniikan suoritus.

Kai se lopulta sitten on kaiken tuon yhdistymä. Luottaminen, jakaminen, tunteet, himo, läheisyys. Se kai tekee siitä niin hyvää. Kai osan tarpeista voi täyttää ilman toisia. Niinhän se onkin, ja niinhän sen pitääkin olla. Silti en usko että ihminen on "täysi" ennenkuin kokee nuo kaikki kerralla. Saavuttaa rauhan jota kaikki etsivät, mutta harvat löytävät. (Tänään tuli Viimeinen Samurai. Syytän sitä kliseestä!)

Hitto kun taas hypin hitusen offtopiciin. Tämä _piti_ olla vain muutama sana siitä miten kivaa on koskettaa naista, kun hän selkeästi nauttii siitä ja kiemurtelee nautinnosta. No eihän se taas mennyt ihan niin kuin piti. Uh. Onkohan minusta tullut jo hitusen liiankin avoin.

Jaa niin, mitä muuta. Vedin lotossa 6 oikein. Harmi vain että oli lisäarvonta jossa voittaa vain 7 oikein rivillä. Voin sanoa että muuten hieman vitutti. Niin ja tänään puistelin mattoja niin joku lapsi (5v?) tuli viereen länkkäreistä tuttu stetson pääsään ja sanoi "Ei tosiäijät siivoa. Ootko joku akka?" Päästi kauhistuttavan röhönaurun ja juoksi pois. Piti itsekin ihan hetki nauraa ääneen ennenkuin jatkon siivousta. Meidän kulmilla asuu ihania lapsia.

Tietokonekin on hajoamassa. Snif. Kirvestä sille ja uusi alle! Onneksi en on mac-henkilö, koska muuten pitäisi viettää koneen hautajaiset ja surra vuosi ennenkuin voisi ottaa uuden. Takapihalla olisi hautakin jo valmiina. "Here lies my only true love".

Taidan painua lukemaan Order of Phoenixia jotta voin sitten elokuvissa päteä että "Tuo meni erilailla kuin kirjassa. Paska leffa." No jaa. Yöt.


Ladytron - Seventeen