00.54 Tänään kaikki on hyvin.

Pakolliset asiat pois alta. Hain juuri yhteishaussa. Tulevaisuus ei epäilytä. Siitä on hyvä tunne. Aamulla kävin sängyssä. En omassani. Siitä on hyvä tunne. Kaikki tuntuu järjestyvän. Aivan automaattisesti. Siitä on hyvä tunne. Pitkästä aikaa tuntuvat ihmisetkin mukavilta. Eivät välinpitämättömiltä mitättömyksiltä tai ärsyttäviltä idiooteilta. Siitä on hyvä tunne. Ihanaa tuntea pitkästä aikaa varmuutta jostain asioista. Eiväthän ne asiat varmoja ole, mutta jo pelkkä tunne auttaa niin paljon. Niin paljon.

-----

Hiuksia. Niitä hiuksia joita on olemassa, mutta joita ei tahdo nähdä. Niitä joita näet vain aurinkoa vasten. Tunnet ne ihojen välissä. Silität niitä. Niskassa aivan siinä mihin hiusraja loppuu ja iho alkaa; juuri siinä tunnet ne etusormesi alla. Iho tuntuu siinä kohden pehmeämmältä, mutta se on vain untuvaharhaa. "Untuvaharhaa" toistat ajatuksen mielessäsi. Silmät kiinni vedät ilmaa nenääsi. Kevät. Raikkaus. Nainen. Ensimmäiset kolme ajatusta. Otsaa vasten tuntuu toinen iho. Et osaa sanoa onko se lämmin vai kylmä. Lämmin kun vertaa tuuleen ympärillä, kylmä kun vertaa omaan ihoon. Olen aina ollut se kuumempi osapuoli. "Kuumempi" toistat ajatuksen mielessäsi. Kylmät sormet. Aivan kuin niskan sively ei jo muutenkin toisi kylmiä väreitä selkään. Värähdän. Hän nauraa. Hengitys tuoksuu mentholille, mutta hiukset tuoksuvat luonnolliselle. En osaa sanoa onko se hyvä vai huono yhdistelmä. Yritän vain pitää hiusten tuoksun mielessäni, kun irroitan otteeni niskasta ja lopetan nojaamisen hänen otsaansa. Viimeinen kosketus kaulaan ja olkapäähän. Ja kävelemme molemmat omiin suuntiimme sanomatta sanaakaan.

Ei minulta helvetti ainakaan dramatiikantajua puutu. Ihme teini. Ärsytän itseänikin... Siitä on hyvä tunne.


No siis koko kirjoituksen pointtihan oli mainostaa miten otsahali on parhautta. Jotenkin hiton intiimiä, olematta kuitenkaan mitenkään pervoa tai irstasta. Jos olisi joku todella, todella hyvä tuttu naispuolinen kaveri, jonka kanssa ei olisi kuitenkaan mitään "säätöä", voisi otsahali olla täydellinen osoitus läheisyydestä ja luottamuksesta. Toimisi tietysti miespuolisenkin kanssa, mutta silloin varmaan pitäisi olla vielä yksi "todella" enemmän hyvä tuttu kohtaan ja vielä päälle avoin, ettei tuo menisi minkään homoläpän piiriin... Miehet.

Otsahali. Parhautta <3

Niin ja helvetti. Se vielä että eikös nuita spämmikommentteja ala olemaan jo ihan tarpeeksi. Ei kai tätä nyt niin moni lue (lukeeko? omg!), että tarvitsisi joka päivä se yksi spämmikommentti tulla peniksen kasvatuksesta ja rintojen suurennuksesta. Ärsyttää. Olen varmaan melkein valehtelematta poistanut ja reportoinut yli 100 spämmikommenttia viimeisen kuukauden aikana. Saisi jo kohta toimivan filtterin että edes suurimman osan saisi suodatettua pois... Niin tai sitten on tullut taas vaan katsottua liikaa pornoa netissä ja saan syyttää kaikesta vain itseäni. No. Hups.

... Otsahali <3


Stephen Lynch - Love Song (Kuunnelkaa Lynchiä. Mies on nero!)