02.08 Minullakin on muuten aika noitamainen nenä.



Hah hitto, miksi te jopa tuoksutte niin houkuttelevalta hyvä neiti. Olin siis baarissa. Taas. Joo. Tytöt houkutteli, niin mikäpä minä olen sitä vastustelemaan. Oli niin lähellä ettei lähtenyt taas käsistä. Tänäänkin pari bisseä nauttineena tunnelmoin mennyttä.

Ahdasta. Kaikki yrittävät tunkea ikkunaan jotta näkisivät jotain. Hän seisoo vieressäni. Tai on oikeastaan polvillaan sohvalla. Yksi ja sama asia. Se ei voisi vähempää kiinnostaa. Kumarrun lähemmäs ikkunaa, miettien mitä ihmiset edes tuijottavat siellä. Joku tanssiesitys. Olin väärässä. Tämä kiinnosti vielä vähemmän. Katse harhailee ylös ikkunasta. Hiukset valuvat hänen poskelleen. Olen ahtaudessa ajautunut niin lähelle, että voin haistaa hänen hiustensa tuoksun ja nähdä huulilla väreilevän kiillon. Tuijotan. Hänellä on pieni kyhmy nenässään. Sytyn välittömästi. Ihana piirre. Haluaisin koskettaa hänen poskeaan. Kupertaa käteni sille ja kääntää hänen katseensa minuun. Siirrän painoa jalalta toiselle, nojaan kädelläni sohvan kaiteeseen. Hän liikkuu myös, laittaa kätensä minun käteni päälle. Kääntyy katsomaan. Sekunti, kaksi. Hän vetää kätensä pois ja hymyillen kääntyy taas katsomaan ikkunasta. Tuhat ajatusta pyörii päässä. Oliko se sitä mitä luulin sen olevan? Oliko se kosketus tarkoituksellista? Oliko katse sen sekunnin liian pitkä ollankseen vain merkityksetön vilkaisu? Avaan suuni sanoakseni jotain harkitsematonta ja typerää, mutta tanssiesityksen loppu päättää mahdollisuuteni. Kaikki kääntyvät ikkunasta taas kohti pöytää ja kaveriporukan välinen keskustelu alkaa.

Satunnaisia hetkiä myöhemmin istun sohvalla. Kyseinen nainen puhuu jonkun vanhan tuttuvansa kanssa. Hieman ulkopuoliseksi jääneenä istuskelen sohvan kulmalla ja nautin karpalolonkeroa. Katselen kun täysin naamat olevat naiset hierovat toisiaan vastakkain tanssilattialla jonkun 90-luvun diskohitin tahtiin. Hetken keskenäisen supattelun jälkeen naisen tuttava lähestyy minua. "Anteeks, kiinnostaako tää tyttö sua?" Kyseisen naisen samalla kovasti yrittäessä tukkia tuttavan suuta. Hetken ajattelen onko tämä vain joku läppä? Vitsi? Pilkkaako ne minua? Nojaa, ei ole mitään menetettävää, hoida homma tyylillä. Älä sano mitään typerää. "Kauniit naiset kiihottaa aina." Anteeksi mitä vittua? Kiihottaa. Jestas, en kai sanonut oikeasti noin. Baarimusiikin pauhussa he toivottavasti kuulivat että sanoin "kiinnostaa". Jos Jumala on olemassa he kuulivat että "kiinnostaa". Tuttava iskee minulle silmää ja nousee sohvalta hyvästellen naisen. Tilaisuus! Vaihdan paikkaa naisen viereen sohvalle. Valitettavasti keskustelu taisi degeneroitua johonkin aika blancoon yleishöpötykseen tämän jälkeen. Huonosti vedetty, myönnän. Tästä suivastuneena vannoin vielä suoriutuvani paremmin. Ja tulihan se tilaisuus sieltä.

Meidän tiimi ajattelee vielä tsuumata lattialle. Muut alkavat jo suosiolla vetäytyä baarista mutta hei, viimeiset kappaleet on pakko jorata täysillä. Kaksi viehkeää naista, ja me kaksi komeaa urhoa. Täydellinen jako. Dj huutaa viimeista kappaletta. Melkein vajoan polvilleni kun pyydän kättä kyseiseltä neidiltä viimeiseen tanssiin. Hidas. Voiko olla tottakaan. Vedän naisen syliini ja kierrän käteni hänen ympärilleen. Olinkohan liian röyhkeä? En vain pystynyt enää järjelliseen ajatteluun. Grau. Luolamies heräsi. Ei hän ainakaan vastustellut, joten ei kai se ihan väärin mennyt. Tästä on hyvä lähteä. Kieltämättä se nenän pieni kyhmy on ollu mielessä aika pahaenteisen paljon. Iih, se oli vaan niin söpö. Täytyy katsoa jos saisi vaikka tämän käden pelattua oikein.


Plus, siilitukan pörröttäminen tytön päässä oli aika yllättävän eroottista. En olisi uskonut. Tahtoo pörröttää lisää. Ihan vain vaikka sen tunteen takia.




Ally Kerr - The Sore Feet Song