Koska nyt on tuntunut että viimeaikoina kaikki postaukseni ovat koskeneet tuota omituista ja julmaa ihmispetoa jota ex-naisekseni kutsutaan niin voisin ehkä vähän poiketa aiheesta ja puhua vaikka seksistä. Se on aina hyvä ratkaisu.


Seksuaalisuus on kimmahtanut aika korkealle. Veikkaisin sen täyttävän läheisyyden ja kosketuksen tyhjiötä. Kun ei ole enää sellaista jokapäiväistä kontaktia niin sen tarve pitää jollain tasolla tyydyttää, joten katselen sitten söpöjä tyttöjä kaupungilla tai vaikka pornoa netistä. Vaikkei edes tunteellisella tasolla tee mieli. Ihan vain joku eläimellinen quota mikä pitäisi täyttää. Kai tämä on juuri se vaarallinen vaihe suhteen loppumisen jälkeen. Nyt jos elämääni yhtäkkiä ponnistaisikin joku täydellinen nainen niin osaisinko suhtautua siihen muuna kuin pettävänä sikahuorana johon voisin tyydyttää tarpeeni. Järjellä ajatellen totta kai, en pidä itseäni mitenkään katkerana ja eihän mitään mitä minulle on ennen tapahtunut ole millään tasolla muiden naisten vika. Mutta voisinko olla täysin tiedostomattomilla tunteilla messissä? Pitäisi jotenkin ymmärtää käsite "suruaika", mutta valitettavasti Murphyn laki ei tunne sellaista. Jos ihmissuhde tupsahtaisi yhtäkkiä elämääni niin pystyisinkö ottamaan sen vastaan avoimin mielin vai olisiko se vain laastari. Toisaalta toivon että niin kävisi. Mikään tuskin auttaisi paranemaan vanhasta suhteesta paremmin kuin uusi ihastuminen, mutta toisaalta se olisi varmaan melko epäreilua kyseistä naista kohtaan.


Sen pitäisi tulla sitten kuin tonnin leka. Viedä täysin jalat alta ja ei jättää tilaa minkäänlaiselle epäilykselle. Olisihan se mahtavaa, mutta taitaa olla täysin unelmaa. Minä en yleensä vetoa naisiin joilla on korkea hoivavietti. Vetoan pieniin rikkinäisiin rokkityttöihin jotka ilmeisesti koulutan maailmalle sopiviksi ja he sitten itsetuntoa ja rohkeutta saadessaan kokevat jonkinlaisen ensimmäisen teini-iän joka jäi puuttumaan silloin oikeasti teini-ikäisenä. Ja lähtevät. Ja loukkaavat. Taidan kärsiä ns. nice-guy syndroomasta. Tähän mennessä ainoa syy jonka olen saanut ex-Pisimmältäni miksi näin tapahtui, oli että "naiset on kaikki vähän masokisteja ja niillä on kai asennevamma liian kilttejä miehiä kohtaan". Kiitti. Toivottavasti uusi miehesi hakkaa ja hyväksikäyttää sinua sitten...


Ohops. Mentiin taas ihan jonnekin muualle kuin sinne minne suunnittelin. Pari hengenvetoa ja hetki meditointia. Tämänhän piti olla postaus seksistä, mutta jotenkin se ajautui taas häneen ja aika todella väärällä ja vihaisella tavalla. Pitäisi päästä vain pois täältä että parantuminen voisi oikeasti alkaa. Enää viikko. Sitten jatkuva öljyisen ällöttävä tunne iholla katoaa ja voin unohtaa vapaasti. "Ihan sama, ihan sama, ihan sama." Mantrani alkaa taas tehoamaan. Ei kovin tervettä, mutta kunnes pääsen pois tuon hylkiön luota niin sillä mennään... perkele, taas alkaa menemään väärään suutaan. Seksi. Seksi, seksi, seksi, seksi... Mitähän mun nyt pitikään sanoa. Äkkiä nyt jotain ettei taas mene väärään suuntaan.


Tekisi mieli seksiä.


Ei taida olla kovin tervettä tuokaan, mutta kai se on parempi kuin alkoholi.


Suomalaisen miehen arkityyppi.