Tein sitten huvikseni profiilin nettideitti palveluun. Olen joskus aikaisemminkin tehnyt, mutta se jäi ihan sellaiseksi random kokeiluksi ja en tainnut sinne toista kertaa edes kirjautua sisään. Mutta nyt pistin vähän isommalle ja suositummalle sivustolle. Jaarittelin sinne sellaisen seinän tekstiä että arvelin sen karkoittavan kaikki mahdolliset lukijat pois. Lykkäsin vielä oman pärstäni kuvaksi joka viimeistään karkoittaisi kaikki paremmat kuin spitaalia ja kokovartalo vapinakohtauksia saavat naiset pois.

Log out.

Käy baarissa.

Log in.

Sinulla on 4 uutta viestiä.

Hetkinen, eikös tämän pitänyt olla vaan joku läppä. Eihän miehet saa viestejä deittipalveluissa naisilta. Vaikuttavat jopa ihan kohtuullisen älykkäiltä ja kauniiltakin. Tai no, ainakin osa vaikuttaa. Yksi ei ehkä niin kovin paljon ulkonäöllisesti tyyliltään omaan makuuni ja yksi... hmm, no sanotaanko että ei se lääkikseen pääsisi ainakaan. Silti vastailin mielelläni kaikille. Oikein kiva jutella ihmisten kanssa, varsinkin naisten, ja vaihtaa kuulumisia. Ja jos nainen niin paljon näkee vaivaa että viitsii minulle lähettää viestiä niin pakkohan sitä on vastata.

 

Tuo nyt oli vaan tuollaista itserakasta omakehuani, sori, mutta sen johdannosta päästään siihen oikeaan asiaan. Nyt pari naista on jo pyytänyt minua deitille ja pari vähän tiedustellut mitä mieltä olisin jos ehkä tavattaisi. Teenkö jotain väärää jos käyn kaikkien kanssa treffeillä? Vähän vaikea valita jotain tiettyä suosikkia ihan vain pelkän viestittelyn perusteella, mutta toisaalta tuntuu vähän irstaalta pyörittää 4 naista, tai no ehkä kolmea. Tunnen kuitenkin itseni ja tiedän että luultavasti ihastun johonkin näistä naisista, ainakin jollain tasolla. Joten vähän tuntuu omituiselta lähteä tapaamaan monta naista kerrallaan tavoitteena kuitenkin romanttinen/seksuaalinen/laastari suhde.

 

Toisaalta tietysti tuntuu vähän karskilta vaan nakata kaikki menemään ja sokkona valita yksi. Mitä jos se ei sitten sytytäkään yhtään ja joku näistä naisita mille sanoin ei, olisikin sitten oikein mukava ja ihana.

 

Huoh, kai sitä vaan pitää käydä avoimin mielin treffeillä ja toivoa ettei törmää kaupungilla niihin toisiin.