Raiteet. Maahan kovaan ajetut ja naulatut metalliset radat jotka määrittävät suunnan melko esteettömään ja turvalliseen kulkemiseen. Elämä on palannut raiteilleen.

 

Muutto on muutettu, laskut maksettu ja riidat riidelty. Kontaktit on poistettu viestittimistä, joka aiheuttaa hieman ihmetystä. Parempihan se näin on että molemmat pääsevät jatkamaan elämäänsä, mutta hänellähän piti olla elämä menossa kovaa vauhtia eteenpäin ja kaikki tunteet minua kohtaan kuolleet. Silti olin poistettu Skype-messengerin kontaktiluettolosta ennenkuin kerkesin edes purkaa kaikkia muuttolaatikoitani. Ehkä se ei sitten ollutkaan niin helppoa ja tunteetonta se eroaminen kuten väitettiin. Ehkä saan siitä edes vähän jonkinlaista mielihyvää, ehkä hänkin saa vähän tuntea sitä kipua ja katkeruutta mitä minä jouduin kokemaan. En usko että ex-Pisimpäni oikeasti edes ymmärtää mitä teki ja jos olisin yhtään pienenpi mies niin kostaisin sen monin kerroin takaisin ja todellakin kertoisin miltä minusta tuntui ja mitä hän teki, mutta jätän väliin. Otan moraalisen yläaseman ja nauran sieltä ylhäisestä yksinäisyydestäni typerälle lehmälle. Olenhan moninverroin häntä älykkäämpi ja ylivertaisempi, niin henkisellä kuin fyysiselläkin puolella ja jos hän haluaa tyytyä johonkin idioottivammaiseen alemman kastin olentoon niin ihan vapaasti. Minä olin kuin Kuningas Salomon kun otin tuon vaivaisen säälittävän olennon suojeluuni ja annoin jumalallisen viisauteni loistaa hänen päälleen ja lämmittää hänen kupeitaan. Ja hän palkitsi sen iskemällä veitsen selkääni kuin Brutus, tuo julma ja petkuttava... ja paskat. Nyt taisi mennä jo vähän liian pitkälle. Kai se kuuluu johonkin eroprosessiin tämä kaikki. Pitää kai facebookistakin poistaa, vaikken sitä paljon käytäkään. Ei paljon napandeera katsella jotain tilannepäivityksiä jossa on se yksi nimeltämainitsematon heti ensimmäisenä "tykkäämässä" kaikesta ja heiluttamassa parisuhteenrikkojan häntäänsä. Onnea vaan sillekin parisuhteelle, pettäjähuora ja selkärangaton mulkku. Sovitte hyvin toisillenne. Toivottavasti jäätte junan alle.

 

Oho. Taas mentiin altaan syvään päätyyn ja aika nopeasti. Toisaalta tietysti nämä hetket ovat jo aika harvassa nykyään ja ehkä sallin ne kuitenkin vielä itselleni. Vähän ehkä jäi kaivelemaan etten koskaan päässyt sanomaan sille Mulkulle mitä mieltä olin hänen tavastaan käyttäytyä varattua naista kohtaan, mutta ehkä parempi niin. Kerron siitä tällä tavoin tänne ja päästän sen tätä kautta ulos kehostani ja mielestäni.

 

Mutta muuten elämä alkaa palailemaan raiteilleen. Enää ei tarvitse pakolla olla yrittämässä "olla ajattelematta" asiaa vaan voi ihan normaalisti olla ajattelematta. Luottamus ihmisiin alkaa palaamaan ja enää ei tule mitään paniikkikohtauksen sukulaisia jolloin on vaan pakko päästä jonnekin yksin koska ahdistaa liikaa ja ei saa henkeä. Henkisen egon riekaleet alkaa pikkuhiljaa kasaantumaan takaisin ja itsevarmuus palautumaan. Vielä kun saan nämä satunnaiset vihapurkaukset karsittua pois niin voisi kai palata takaisin parisuhdemarkkinoille normaalisti.

 

Vihapurkauksiin suosittelen ampumista. Ei ole stressiä jota ei lippaallinen pistoolin panoksia maanalaisessa bunkkerissa poista. Voiman tunne välittyy käsien kautta uskomattoman tehokkaasti ja jokaisen luodin myötä häviää myös osa patoutuneita tunteita. Vapaus, voima ja kuolevaisuus tanssivat mielen taustalla samalla kun erittäin kontrolloidusti pidät käytännössä mahdollisuutta tehdä mitä tahansa käsissäsi. Se on harvinaisen pyhä tunne. Kuulosuojaimet päässä ei kuule mitään. Tuntee lippaan loksahtavan paikoilleen ja luistin paukahtavan eteen. Sydämen syke tauottaa hengityksen pihinää ja harmaata kohinaa korvissa. Vetää syvään henkeä ja pidättää. Sydän tuntuu jättävän lyönnin väliin. Täysi hiljaisuus. Puristat kättä nyrkkiin kahvalla ja ase sykähtää. Samantien sydän palaa normaaliin rytmiinsä ja syvällä maan sisällä kaiku vastaa vain pienen hetken.

 

Maan alta kaivautui esiin maireasti hymyilevä ukkojoukko. Tästä se lähtee. Raiteet ovat syvässä maassa ja vaikka niitä välillä joku yrittää kiskoa pois paikoiltaan niin ne ovat tiukassa. Kiitos kaikille jotka ne raiteet ovat asettaneet.

 

...

 

Hmm. Tekisi mieli naista.

 

Hyvä merkki.