Jostain kumman syystä frisbeegolf menee aina juomiseksi. En ymmärrä miksi. Mystistä.


Päässä jyskyttää tuhat pajavasaraa. Raotan hieman silmiäni ja pyörittelen päätäni ympärilleen, mutta suljen ne samantien auringon paistaessa sälekaihtimen välistä. Ajatukset tuntuvat tunkkaisilta pään sisässä. "Missä helvetissä mä oikein olen?" Tyyny on huonosti ja lakanat tuntuvat hikiseltä ja nihkeältä ihoa vasten. "Mitä helvettiä eilen tapahtui?" Muistan menneeni joraamaan aivan tyhjälle tanssilattialle baarissa ja yhtäkkiä siellä olikin hemmetisti porukkaa. Satunnaiset flashbackit hurahtavat sekunnissa silmieni ohitse. Jokin liikkuu kainalossa ja asettuu paremmin lusikkaan. "Ai niin. Niinhän se olikin." Asetan käden mukavan kurvikkaalle lantiolle. Lusikka tiivistyy entisestään. Muistan lihamuistista välittömästi miksi naisten mynkyäminen sängyssä on ehkä seksikkäin tunne ikinä. Hipsutusvaistot heräävät salamana. Vedän sormella viivaa alushousujen rajaa pitkin kyljestä eteenpäin, kynnenkärki irrottaa ihosta sähköistä värinää ilmaan. Jos lusikka enää enempää pystyi tiivistymään niin sen se teki. "Oot tainnu herätä" uninen ääni vastaa kosketukseeni. "Mm-hmm." Hieman krapulasta ja pitkään nukkumisesta käheä ääni ei rekisteröidy satunnaista muminaa pidemmälle aivoihini. Sanat eivät merkinneet mitään. Selän kaareutuminen kosketuksen tuomasta jännitteestä ja nautintoa tihkuva huokailu merkitsevät kaiken. Liu'utan käden vaatteiden alle, huokaus muuttuu voihkaisuksi ja nainen taivuttaa päänsä taaksepäin paljastaen kaulan. Viimeinen selvä ajatus ennenkuin kaikki muuttui sumeaksi kiihkoksi ja sokeaksi intohimoksi oli miten näin pitäisi jokaisen päivän alkaa.


Ei sen kyllä silti näin pitänyt mennä. Kielsin itseltäni irtosuhteet ja ihastumisen siihen asti kunnes lähdön päivä koittaa. No, maanantaina pitäisi olla menossa niin ei se monesta päivästä jäänyt kiinni. Silti tuntuu hieman ilkeältä sielussa että nyt paria päivää ennen tapasin ihan kivan tytön jonka kanssa synkkasi mukavasti. Ei me kovin samanlaisia ihmisiä olla enkä tiedä edes että haluaako hän enää tavata tämän yhden yhdessä vietetyn yön jälkeen, mutta silti vähän kaivertaa. En osaa oikein ohittaa jotain sellaista asiaa kuin seksiä ja läheisyyttä pelkällä olankohautuksella ja poistaa numeron kännykästä enempiä miettimättä.


Mitä minä sitten nyt teen? Taidan laittaa soveliaan tekstiviestin ja sysätä vastuun hänelle. Jos kiinnostaa jatko jollain tasolla niin vastaa sitten, jos ei kiinnosta niin olipahan meillä ainakin hauska ilta. Olin aivan unohtanut miltä tuntuu löytää toisesta ihmisestä kohtia joita koskettaessa toinen värähtää ja hymyilee ujosti. Olin unohtanut miltä tuntuu pussailla kainalokkain sängyssä saman peiton alla. Unohtanut miltä tuntuu olla yhdessä suihkussa lähekkäin. Miltä tuntuu kun nainen tulee oma-aloitteisesti istumaan syliin ja sen silmistä näkee halun pilkahduksen.


Kaikki hellyys ja läheisyys mitä aamullakin tapahtui jotenkin saa minut uskomaan ettei ihan normaalista yhden yön suhteesta ole kyse. Tosin en ole mitenkään kokenut hump 'n dump käyttäytymisen kanssa joten en oikeastaan edes tiedä miten pitäisi käyttäytyä aamulla yhden yön suhteen jälkeen. Nojaa, turhaan kai pyörittelen asiaa näinkin paljon. Kun astuin päivällä ovesta ulos vielä viimeiset hyvästelysuudelmat huulillani tuntuen ja heitin aurinkolasit nenälle niin tiesin että olen juuri viettänyt aivan helvetin hyvän yön ja aamun. Ja kun sen fiiliksen saa päälle niin eihän se voi millään tasolla huono asia olla.