Kesä tuli ja rinta täyttyi siitä jostain mistä se rinta nyt yleensä kesäisin täyttyy. Ei ollut heilaa helluntaina, mutta uhmataan kohtaloa ja yritetään silti.

 

Koska tuntui siltä että olin ainoa joka on jäänyt kesäksi töihin ja kaikki muut kaverit ovat kadonneet lomailemaan, aktivoin deittiprofiilini taas. Se on liian kätevä vekotin. Seuraa bisselle tai kahvikupposelle ettei tarvitse yksin möllöttää koko kesää. Pari mukavan kuuloista profiilia ylös ja viestiä vetämään. Muutamasta vastauksesta suosikki nousi äkkiä esille. Nopea pintapuolinen tutustuminen ja sitten pyydettiin järven rantaan syömään mansikoita ja heittelemään kivillä leipiä. Hänen profiilinsa ei koskaan näyttänyt kuvaa joten hieman kauhunsekaisen jännityksen myötä odottelin millainen persoona itsensä seuraani asettaa. Olkapäitä kohauttaen kuitenkin ajattelin etten sentään niin ulkonäkökeskeinen ihminen ole että välittäisin millaisen ihmisen kanssa käyn istuskelemassa rantsussa ja puhumassa niitä näitä.

 

Auton hurauttessa paikalle istahdin kakkoskuskin paikalle ja katsoin ensimmäistä kertaa vastapuoliskoa. Jestas miten kaunis nainen. Sekunnin ajan jäädyin ennen kuin sain itseni taas kontrolliin. Sivusilmällä varmistin että tosiaan olin nähnyt oikein samalla kun ajeltiin rantaa kohti ja höpöteltiin mitä mieleen tuli. Olin nähnyt oikein. Vaikkei edes lasketa mukaan minun heikkoutta pieniä silmälasipäisiä naisia kohtaan niin huh, todella kaunis. Vaikka koen olevani suhteellisen itsevarma ihminen niin koin alemmuskompleksia. "Eihän minulla ole mitään mahkuja tuon tasoista naistan kohtaan." En kuitenkaan antanut sen haitata, rantsulle syömään mansikoita ja tutustumaanhan meidän vaan pitikin mennä. Hiljalleen kuitenkin aloin lämmetä naiselle. Jännitys alkoi kadota ja huomata että tykätään samoista asioista. Kun mansikat alkoivat loppumaan ja kello näyttämään aikaa jolloin pitäisi alkaa valmistautumaan yöduuniin lähtöön niin fiilis oli jo oikein mukava.

 

Kun nousin taas autosta niin olin hieman ristiriitaisin fiiliksin. Nainen oli aivan mahtava, mutta ajattelin että olin aivan eri skaalalta kuin hän. Toisesta maailmasta. Olkia kohauttaen ohitin taas epäilykset ja muistutin itselleni että pelkkä ensitapaaminenhan tämä vain oli. Kivaa oli ja lähtisin toisenkin kerran. Duunissa kuitenkin huomasin satunnaisesti naisen palaavan ajatuksiini. Ajattelin että "no vitut", käyn kirjoittamassa naiselle että kivaa oli ja kiitos seurasta, sen jälkeen kun pääsen duunista. Kotiin päästessäni tietokoneella odotti viesti. Hän oli ehtinyt ensin.

 

Sitä voittaja fiiliksen määrää minkä koin sillä hetkellä ei voi sanoin kuvailla.