"En tule kotiin yöksi niin älä ihmettele."

 

En tiedä odotinko edes mitään muuta. Ehkä asia on vain arka paikka minulle mutta jotenkin tuntuu tosi törkeältä. Olisi voinut säästää nämä yöreissut edes siihen asti että muutetaan erilleen. Eihän se minulle kuulu, eihän me pariskunta enää olla, mutta useamman kerran yönsä viettäminen muualla kertomatta siitä mitään tuntuu vain niin todella ilkeältä. Ehkä se ei ole kukaan mies, jossain kaverin luona koska jatkot meni niin myöhään, mutta voisi kai ajatella hieman minuakin. Miltä se näyttää, miltä se tuntuu. Tosin näin retroaktiivisesti ajateltuna eipä hän ole koskaan oikein sitä osannut.

 

Ehkä tämä on hyvä. Näillä ajatuksilla pääsen huomattavasti helpommin hänestä eroon. Tämä käytös ajaa minut helpommin pois. Ei niin paljon sydänsurua tai tuskaa. Kai tämä on taas vain yksi nuoren naisen sitoutumiskammo. Mieluummin valitaan biletys ja yöt poissa kotoa kuin parisuhde. En aio syyttää tästä itseäni. Voi kysyä että miksi taas minun kohdalleni, mutta luoja tietää. Jos sekään.

 

Pidä yöreissusi ja imaginääriset miehesi. Käytöksesi on jälleen kerran niin ajattelematonta, törkeää ja vastuutonta että ei enää jaksa kiinnostaa.

 

Muutama päivä vielä. Muuttosi ei voisi tulla liian nopeasti.

 

Mitä sulle tapahtui...