19.22 Olipas jännä viikonloppu... oltiin oikein rappiolla.

Perjantaina heräilin siihen normaaliin lomarytmin sallimaan kello kahdentoista aikaan ja keittöön kömmittyäni pöydällä on lappu äidin aina yhtä kauniin soljuvalla käsialalla : "Tyhjennä ja täytä tiskikone, älä jätä astioita kuivumaan, mentiin Helsinkiin."... Aha, okei.

Olen jo tottunut siihen ettei ne yleensä valoita minulle suuremmin niiden menoista. Tosin tuntuu että ne harvemmin tietää niistä itsekään. Tämä tarkoitti kahden päivän vapautta ja se ei ole todellakaan huono asia. Jetton (äijä numero 2.) piti juhlistaa syntymäpäiviään perjantaina lähtemällä illalla baariin, mutta tämän valoisan tilaisuuden auetessa päätimme aloittaa julihtamisen jo hieman aiemmin. Eli siis noin kello yksi päivällä kaupan kautta meille mäyrää maistamaan. Pikkuhiljaa ihmiset lisääntyivät ja seuraamme liittyivät myös Herra P ja Neiti H. Kunnes sitten ilta alkoi hämärtää ja suu napsua drinksujen suuntaan. Kyydin kiristettyämme Jetton siskon mieheltä, poimimme matkalta messiin vielä minulle kohtuu tuntemattoman Neiti M:n. Viidestään me sitten tsuumasimme baariin suuntaan. Öböyt seuraava muistikuva onkin kun istun aamukolmelta Hesburgerissa syömässä hampurilaista ja odottamassa bussia Herra P:n ja Jetton kanssa. Neidit H ja M olivat jääneet vielä jonnekin. Ei tarkkaa tietoa minne. Ilmeisesti Herra P ja Jetto puhuivat Timo Rautiaisen kanssa Hesen ulkopuolella sillä aikaa, kun söin hampurilaista ja joku random-tyttö yritti kai saada minua lähtemään heille. Ei oikein tuollaiset sytytä, ihan söpö blondi mutta ei kiitos. Tosin ei tästäkään kovin vahvoja muistikuvia. Bussilla kotiin ja nukkumaan.

Aamulla herätys noin kello yhdeksän. Pyörryttää nousta ylös. Johtopäätös. Olen vieläkin humalassa. Parempi siis juoda paljon vettä, ottaa panadol ja mennä takaisin nukkumaan. Pääsen jo panadolin ja vesilasin kanssa keittiöön. Hetken tuijotus pöydän puisia kuvioita. Olut kaapista ja panadol takaisin kaappiin. Nauratti itseänikin. Valitettavasti muut eivät olleet päätyneet samaan päätökseen kuin minä, vaan he olivat valinneet panadol + uni vaihtoehdon, ja eivät olleet enää niin iloisia jatkamaan pileitä. Eli siis katson yksin Innoa, kouluratsastusta ja jalkapalloa. Aika rentouttavaa tietysti tuokin joskus. Silti ei se yksin tissuttelu pitemmän päälle suuremmin iskenyt. Yksin juodaan kalsari-humala, eikä se sillä hetkellä tuntunut niin hyvältä idealta. Jostain sain sitten hyvän idean laittaa Tytölle viestiä. Noin kahdeksan aikaan ovikelloni sitten soikin. Tyttö odottelee oven ulkopuolella uuden mäyrän kanssa. "Tätä sä kuitenkin multa halusit." Hah, sehän osaa lukea mun ajatuksia. Oli pakko hymyillä. Ilta sujui taas mukavasti jutustellen sinne aamuneljään. Kolmosen Se Oikea -psätti on hyvin keskustelua inspiroivaa katseltavaa. Oli taas kiva nukkua joku kainalossa tuhisemassa. Tyttö joutui lähtemään aamulla tapaamaan jotain sukulaisiaan tai jotain. Kahden päivän krapula harteilla en oikein ymmärtänyt muuta, kuin sen että tuntui että sänky muuttui kylmemmäksi ja päänsärky koveni sen jälkeen kun Tyttö lähti. Tarvitsen hoitsua...oma vikahan se kyllä taas oli. Oppiipahan taas olemaan juomatta hetken aikaa. Eipä ollut kyllä tullutkaan tempaistua pitkään aikaan noin ronskisti. Mutta väliäkö hällä. Oli helvetin kiva viikonloppu. Tytön kanssa vielä muutamat sydäntä lämmittävät viestit illalla läheisyydestä ja sen kaipuusta. Aika suberb. Pitäisi olla useammin tällaisia viikonloppuja...

(Pakko mainostaa. Cmx:n uusi sinkku.)

CMX - Uusi ihmiskunta