Parin ukon kööri irtaantuu toisesta samanlaisesta. Käsimerkkejä vaihdetaan ja jokainen tuntee koodikielen. Lihatiski ja kaljatiski; ainoat sanat tässä koodissa. Peukalo pystyyn; ainoa merkki tässä koodissa. Hieno koodikieli.


Sen toisen ison ketjun vihreät ostoskärrit rallattavat kaakelilla. Alkavaa sänkeä hierotaan miettivin katsein. Edessä on vakava päätös. Lihatiskinainen katsoo kysyvin katsein terävä työnkalunsa kädessään ja lisää perään "Paljonko laitetaan?" Lisää parran hieromista ja kysyviä katseita vaihdetaan myös keskenään. Hentoinen kysyvä ääni nousee taustahälyn ylitse... "kaikki?" Nyökkäily alkaa, hyväksyvää muminaa ja vielä vähän lisää sängyn hivelyä. "Kaikki" alkaa hiljalleen kuulumaan yhä varmentuvin äänin. "Kaikki" kuoro alkaa toistelemaan. Rikkinäinen gramofoni saa yllättävän nuoren lihatytön ymmälleen. Hän valitsee lähimmän ja yrittää kohdistaa kysymyksensä yhdelle henkilölle "Kaikkiko?" Satunnaista sormen heiluttelua jonka tarkoitus on merkitä alue lihatiskin rajojen sisäpuolella. "Kaikki."


Jälleen kärrien pyörät rallattavat, mutta nyt hieman vaimeammin painon alla. Kaljahylly. Tuttuja liikkeitä näkyy heti parran alun hieromisen tapaan. Kysyviä katseita heitetään kärrymme suuntaan. "Paljon ostitte? Kaikki. Kaikki? Kaikki." Myös ryhmä 2. hyväksyy äänettömän sopimuksemme ja alkaa toistelemaan hyväksyvästi "kaikki" ja hieromaan sänkiään. Hyväksyvä hyminä vaimenee ja katseet kohdistuvat ehkä noin puolillaan olevan kaljakärrykköön... "Kaikki?"


Nyt noin seitsemän kaslerpaistikilon ja noin 12 kaljalavan jälkeen voi sanoa että päähän sattuu ja väsyttää. Vuotuinen ukkojen ilta on pidetty. Kiertopalkintopokaali on vaihtanut omistajaa ja rahaa on palanut. Vanhaksi kai tullut kun kaksikin päivää putkeen alkaa heikottamaan. Ihan hyvä finaali kesälle voisi sanoa. Ainakin näiden herrojen kanssa. Saattaa tietysti olla että lapsuudenkavereiden kanssa pitää vielä vähän tempasta. Vähän ainakin.


Jos krapulat ovat pahentuneet iän myötä niin niin ovat myös darrapanetukset. Herran jumala. Yllätys oli mielenkiintoinen kun kännykän muistikortti oli ilmeisesti hieman ottanut mökillä itseensä kosteudesta. Vanhaa muistikorttia pölyistä puhallellessa sieltä paljastui ex-Pisimmäiseni hieman... säädyttömämpiä kuvia, mitä joskus suhteen vielä kuumana käydessä vaihdeltiin. Jos jotain voi sanoa niin helvetti sillä on kyllä herkku runko. Tai ainakin oli, varmaan on vieläkin, vaikka kai nuo naiset voivat nopeasti rupsahtaakin. Ja ne reiteen asti ylettyvät raitasukat. Ne hemmetin raitasukat. Vaatefetissi on aina vaatefetissi. Tai ei ehkä fetissi, vaan enemmänkin en vain pidä varpaista ja sukat peittävät ne sopivasti. Pitkinä malleina korostavat vielä reittä/pohjetta. Saappaat toimivat myös. Ja tuo hieman liian iso flanellipaita joka ylettää juuri ja juuri pakaroiden ylitse, sukat ja paita yhdessä. Huh huh.


No ehken mene sen enempää yksityiskohtiin, mutta kyllähän sen tietää että kunnon helvetinmoiseen darrapanetukseen ei auta sinkkumiehellä kuin yksi asia. Vaikka ei kai tämä kovin moraalisesti oikein olekaan.


Vitut sillä niin väliä. Kilttihän minä olen, sillä jotkut tekee todella törkeitä juttuja eksien seksikuvilla, mitä minä en koskaan voisi kuvitellakaan tekeväni.