22.13 Hyvin huomaa miten minulla on oikeasti todella monta mielipidettä asiasta. Hieno ilmaus sille, etten vain oikeasti tiedä persettäkään mitä ajattelen asiasta.

Voisikohan rakastaa ihmistä joka on täysin erilainen mitä itse olet? Tai voisikohan rakastaa ihmistä jota pitää vastenmielisen näköisenä? Tai no, rakastaa on ehkä väärä sana. Sanotaan että voisiko elää elämänsä loppuun yhdessä jonkun tuollaisen kanssa? Asia jota en usko, en ainakaan halua uskoa, mutta viisaat väittävät että rakkaus kestää vain muutamia vuosia. Rakkauden jälkeen tulee vain...niin en minä tiedä. Jonkin sorttinen tapa? Ollaan niin hyviä ystäviä. Voisitko siis olla hyvä ystävä sellaisen kanssa joka on täysin sinusta erilainen. Tai voisitko katsella elämäsi loppuun jotain, omasta mielestäsi hirviötä muistuttavaa, jonka jokainen kaarre ja uoma vituttavat sinut henkihieveriin? Vai voisikohan rakkaus muuttaa ihmistä? Ehkä muuttaa kriteerejä joita pidät viehättävänä ihmisessä. Tai ehkä jos elämäsi ainoa rakkaus ja kaiken maallisen himon kohde, maailman seksikkäin olento ja jumaluuden ruumiillistuma, jos hän pitää oliiveista, niin ehkä nekin alkavat maistumaan sinulle. Mitä vain rakkauden tähden. (Ja minkähän helvetin takia mainitsin oliivit? A. Ne on hyviä! B. Oliivit ei ehkä ole tarpeeksi rankka asia jotta eroisit siitä kyljessä tuhisevasta söpöläisestä. Mutta kyllä varmaan tajuatte mitä hain oliiveillani.)

Haluaisin uskoa että näin käy. Että se vinoon kasvava varvas alkaisi jossain parin vuoden aikana oudosti kiihoittamaan. Tai se omituinen tapa aivastuksen jälkeen pärisyttää huulia tarttuisi itseenkin... Ainoa vain että olen aika kyyninen paska. En usko että jaksaisin katsella enää rakkauden jälkeen mitään kaulatyrää kolmeakymmentä vuotta. (Kaula ja niska on niin seksikkäitä paikkoja. Pakko silittää aina. Noniin takaisin asiaan.) Tietysti uskominen tuohon vaatii että uskoo rakkauden ajallisuuteen. Ja uskoo että rakkaus todella muuttaa ihmistä. Uskoa uskon perään. Ainoa vain että minulta alkaa usko loppumaan suhteissa. Aika katkeraa puhetta. Varsinkin tälläiseltä hönöltä, jolle "alkaa loppumaan" on aika todella suhteellinen käsite.

Pommiradio - Vaihtoehto kaikelle paskalle (www.pommiradio.fi)


-Poika