23.06 Uusi vuosi, vanhat kujeet.



Pakoilin baarissa sellaista parimetristä satakiloista alkoholisoitunutta harmaakarhua. Mistäs vitusta minun olisi pitänyt tietää että sillä on joku salainen ihastus naiseen joka parhaillaan istui minun sylissä, maistamassa olutta minun huuliltani. Onneksi se säilytti sen viimeisen rationaalisuuden riekaleen, mikä esti häntä muuttumasti aivan täysin luolamieheksi ja heittävän minua kohti jotain hieman konkreettisempaakin kuin pahoja katseita. Hampaita kiristellen luovutin. Nyt jälkikäteen ehkä parempi sanoa että hyvä etten ollut enemmän humalassa. Olisin ehkä vastannut häneen kiukutteluunsa sanomalla jotain tahdikasta kuten "Itse asiassa sehän ei ole minun ongelmani vaan sinun." Sitten olisin ainakin saanut siitä tyhjästä tuopista mitä tuo eläimellinen miespeto kieroutuneesti hymyillen tuijotti kädessään.

Nojoo, okei. Ehkä vähän minunkin vika. En yleensä sorru kaveriseurassa mihinkään yleiseen söpöilyyn, mutta melkein kuukauden joulu/uusivuosi reissun jälkeen en meinannut millään saada pidettyä sormia erossa. Ihan vähän vain söpöiltiin julkisesti. Ihan vähän. Mutta miehethän on luotu maailmaan vain ja ainoastaan sen vuoksi että saavat rapsuttaa naisten niskaa. Pitää naiset tyytyväisinä.

Aamulla mustelmat naisen kaulassa saivat minut kikattamaan kuin pahaisimmankin teinitytön. Ja jottei se vähäinen kiiltokuva mikä minusta on jäljellä aivan lopullisesti degeneroidu, on sanottava että ei, en sentään aiheuttanut niitä mustelmia baarissa. Ihan niin kovaa julkisöpöilyä en harrasta. Mihin lie naulakkoon kävellyt kaula edellä matkalla kämpille. Tasohiomakoneeseen. Teini.

Jaaha, huomenna alkaisi taas koulu. Eli huomenna alkoon ostamaan viskiä. Vähän vielä valikoitua Jazz/Proge musiikkia taustalle soimaan ja mikäs tässä on tämäkin vuosi elellessä.



Jethro Tull - Thick As a Brick
-