08.35 Hieman erilainen korttipeli. Tässä pelissä kortteja kerätään toisilta. Jotkut löytävät heti oikean, toisille kertyy isokin pakka. Tässä minun korttipakkani :

1)Yleiskortit. Kuten kaikissa keräilykorttipeleissä, suurin osa korteista on sitä yleistä tauhkaa mitä kaikilta löytyy :

- Kaverikortti, "Haluan että ollaan vaan kavereita".
- Vika-ei-ole-sinussa-vaan-minussa-kortti, "Ei se susta johdu".
- Ei-tää-vaan-toimi-kortti, "Meitä ei vain ole tarkoitettu yhteen."
-
Kaukosuhdekortti, "Haluan sen jonkun aina olevan lähelläni."
- Toinen-mies-kortti, "Emmä halunnut loukata sua."
- En-ole-valmis-vielä-sitoutumaan-kortti, "Älä takerru muhun!"
- Unohduskortti, " . . . *puhelin ei soi* ".

Ja niin edelleen ja niin edelleen. Jokainen tunnistaa nämä kortit; niiden luettelolle ei tunnu tulevan loppua koskaan. Aika monen taskusta varmaan joku niistä löytyykin. Sitten aletaan suuntaamaan hieman hämärimmille vesille.

2) Harvinaisuudet. Ei aivan joka pakasta näitä löydykään. Yleensä hyvin yksilöllisiä kortteja, joissa mukana ripaus suuria tunteita.

- Mua-vituttaa-miten-leikkaat-juustoa-kortti, yleistasolla pikkuviat-kortti, "Aina jää tollanen käntty tonne jääkaappiin".
- Eläinporno-kortti, "*taustalla pyörii avaraluonto* Miten olis kultsi? *sivelee naisen reisiä* Hyi vittu kiihotuitko siitä kun leijonat panee tuolla."
- Otsatukka-kortti, "Jaa rehellinen mielipide... no ei se oikein sovi sulle."

3) Ässä. Jokaisen pelaajan pakassa on se yksi ässä. Se kortti mikä määrittää oletko ammattilaispelaaja, vai vain perjantaisin baarin pöydissä ottelija.

- Jos-nyt-alkaisin-seurustelemaan-se-olisi-luultavasti-naisen-kanssa-kortti. Eli toiselta nimeltään. Lesbianmaker-kortti. Jotkut villit nimeävät sen myös Olen-niin-paska-sängyssä-että-teen-naisista-lesboja-kortiksi. Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Siitä sitten päättelemään millainen pelaaja minä olen. Itse en edes aio alkaa analysoimaan tätä. Jos jollain on kortteja vaihdossa niin keskustelisin mielelläni teidänkin pakoistanne.

Gotta catch ´em all !



Gary Jules - Mad World