01.33 Katkeran suloinen kosketus.

Jestas tänään oli joku ~15 vuotias sälli kaupan jonossa. Näytti aivan siltä kuin olisi juossut päin sirkkeliä. Tosin eihän hän ollut juossut päin sirkkeliä vaan tasohiomakonetta nimeltä nainen. Hänen kaulansa oli totaalisesti tuhottu. Siis totaalisesti vereslihalla. Viimeksi kun minun kohdalle tuollaista sattui, niin ne sentään olivat vielä pieniä puremismustelmia kaulalla. Hellyyden/omistuksen -osoituksia. Joko on ollut todella kiihkeä ilta tai sitten häiskällä on ollut joku pikkaisen liian skenestä innostunut goottityttö kierrossa. (Ei mitään goottityttöjä vastaan. Yleensä ovat kivan aktiivisia.) Luulisi nyt tosin että ei enää kauheasti kiihoita kumpaakaan osapuolta, kun toisella maistuu jo veri suussa, ja toinen pelkää kaulavaltimonsa puolesta. Enkä usko että se on enää kohteestakaan tuntunut kovin hellältä, kun nainen haukkonut kaulaa kuin paahtoleipää.

Ei pitäisi kuunnella julkisilla paikoilla mp3-soitinta sillä tulee paha tapa sanoa ajatukset hiljaa ääneen että tajuaisi ne itse paremmin. Että "kuulisi" omat ajatuksensa. Jäi vähän hämäräksi sanoinko ääneen "Vampyyrit ollut liikenteessä viimeyönä", koska kassa ratkesi nauramaan mutta kyseinen jannu ei osoittanut mitään reagoimisen merkkejä.

Vähän huono kyllä edes mennä puhumaan, sillä en itse mikään suuri puremisen fani ole. Tai siis että minua purraan ja siis kaulaan. Toisin päin ja eri paikkoihin niin silloinhan asia on ihan toinen juttu....köh. En kyllä edes muista milloin viimeksi minut olisi merkattu. Huiiii. Siitä on aikaa. Joskus Poika16w? Ehkä joku Exä taisi näin tehdä, ja sekin enemmän läpällä kuin mistään kiihkosta tai mielihyvästä. Halusi nähdä minun ilmeen. Eikö luulisi että sitä omaa pikku lutuista luumua puree ihan muusta syystä, kuin sen takia että siitä tulee koleet jäljet. Ehkä haluaa tosiaan osoittaa sitä hellyyttä. Ehkä kannattaa sitten purra johonkin muualle kuin kaulaan. Tosin taitaa olla enemmän ongelma siinä, että tätä merkkailua tapahtuu enemmän juuri jossain nappuladiskossa, jossa heilutellaan värikalvoja piirtoheittimen edessä, niin siellä on hieman huono käydä mihinkin intiiminpään kosketukseen. Jos ei diskossa niin sitten ehkä torin kulmalla; tai ehkä Corollan takapenkillä kun Jorppe ja Sakkis puhuu etupenkillä subbarin kotelosta.

Oho. Onpas tullut katkeraa puhetta. Minun kun piti kirjoittaa koskettamisen parantavasta voimasta. Hmm. No. Yritän korjata asian :

Kosketa häntä. Niin juuri sinä. Tiedät että hän odottaa kosketustasi. Hiero poskea hänen poskeaan vasten. Suutele sitä. Kuiskaa jotain tunteistasi hänen korvaansa. Sinulla ei ole nyt ketään kenelle tehdä niin? Lupaa että seuraavalla kerralla kun kohtaat sen henkilön josta pidät, kosketat häntä. Halaat. Suutelet. Taputat selkään. Isää. Vaimoa. Rakastasi. Kosketa häntä. hän odottaa sitä. Tee maailmasta parempi.

... Hah... Kornit jutut blogissa > Univelka.

Nirvana - Come As You Are