22.05 Baarista juuri tulin. Vähän humalassa...mutta vain vähän.

Taisin valehdella sanoessani, että pidän enemmän aamulla herätä jonkun vierestä, kuin illalla nukahtaa jonkun viereen. Älkää katsoko minua noin. Tiedän miltä se kuulostaa. Yritetään nyt nähdä asian kaunis puoli.

Ilta : Istut sohvalla, tyttö makaa vieressä. Hän on aina vienyt enemmän tilaa sohvalta. Silität jalkoja joita hän pitää sylissäsi. Televisio jauhaa samaa tauhkaa kuin aina ennenkin. Ei voisi vähempää kiinnostaa. Television sinertävä häive ja laavalampun punertava vivahde tanssivat tytön kasvoilla ja muodoilla. Kauniimpana kuin koskaan. Kauniina kuin aina. Sammutat television kaukosäätimellä ja nouset seisomaan. Tyttö vetää jalkansa pois sylistä ja katsoo kysyvin katsein. Tartut kädestä ja suutelet sormille. Vedät tytön ylös sohvalta ja kierrät kädet vyötärön ympärille. "Väsyttäisi." kuiskaat tytön korvaan. "Käy nukkumaan." hän vastaa pirteänä. "Se on yksin niin perseestä." "Kuka puhui yksin menemisestä?" Tyttö katsoo silmiin viaton ilme kavoillaan. Silmät tuikkivat silti jotain, eikä se ole ainakaan viattomuutta.

Liikutte yhdessä kohti sänkyä. Kumpikaan ei irroita katsetta toisen silmistä. Tytön jalat pysähtyvät sängyn reunaan. Suljet silmäsi ja nojaat otsallasi tytön otsaa vasten. Hän ottaa käsin kiinni paidastasi ja vetää sen pääsi yli. Kiedot kädet tiukemmin tytön ympärille, ja hän painaa päänsä rintaasi vasten. Hengittää hetken ihoasi vasten. Tyttö erkanee hieman ja vetää oman paitansa pois, ryömii sängylle selälleen. "Tuu tänne." Nouset tytön viereen polvillesi. Hän näyttää yhä niin kauniilta. Hetken mietit mikä tuuri sinulla onkaan käynyt. Hän hymyilee. Suutelet häntä suulle, poskelle, kaulalle, rintaan, vatsalle. Vedät peiton tytön päälle. Hän näyttää hieman pettyneeltä. "Älä hätäile." Hymyilet hänelle ja pettymys muuttuu jälleen hymyksi hänen huulillaan. Nouset sängyltä ja sammutat laavalampun. Vain kuun hehku sälekaihtimien välistä valaisee sänkyä. Nostat peittoa ja hivuttaudut tytön viereen peiton alla. Tyttö tulee aivan viereen makaamaan kyljelleen. Ottaa molemmin käsin kiinni kasvoistasi ja suutelee suulle. Alat toisella kädellä silittämään hänen reittään ja tyttö siirtää toisen jalan ylitsesi. "Rakastan sua" hän kuiskaa hiljaa. Nostat käden reideltä kasvoille, hipaiset poskea, kaulaa ja työnnät sormet hiusten läpi niskalle. Hymyilet, kuiskaan hänen korvaan "Rakastan sua todella."

Hmmh. Tulipas aika perv... Siis melkoisen "en ole puutteessa" -postaus. Ehkä se minulle pienessä laskuhumalassa sallitaan. "Illasta" tuli hieman pitempi kuin kuvittelin. "Aamu" saa sitten jäädä huomiseen. Sitten voi päättää valehtelinko tuossa blogin ekassa kappaleessa. (Aikaa ja päivän mietettä ei lasketa.)

Viikate - Pohjoista Viljaa