20.39 Oma paparazzini otti minusta järkyttävän poseerauskuvan. Kieltämättä siitä tuli niin herkullisen heruttava, että piti ihan laittaa Galtsuun oletuskuvaksi. Hetken jo meinasin laittaa sen tännekin, mutta tulin sentään järkiini.


Aamu : Avaat toisen silmän. Valo paistaa sälekaihtimien lävitse niin kirkkaasti ettet pysty avaamaan kuin toisen silmän. Peitto kadonnut jonnekin tyynyistä puhumattakaan. Muutamia vaatteita sentään päällä.Nouset istumaan sängylle. Viime yö taisi mennä melko myöhään. Tyttö makaa vieressä, vaatteita ympäri huonetta. Onko nuo helvetti vieköön käsiraudat? Taisi todellakin mennä myöhään. Hän hengittää hiljaa vieressäsi. Laitat käden hänen kyljelleen. Se kohoaa ja laskee hänen hengityksensä tahdissa. Vedät peitonkulmaa itsesi päälle, samalla tyttö siirtyy lähemmäs sinua. Kääntyy kasvot sinuun päin. Pyyhkäiset hiussuortuvan hänen kasvoiltaan. Hän näyttää niin kauniilta nukkuessaan. Ei taida sentään tällä hetkellä kuolata. Naurat hetken ajatukselle, mutta hän näyttäisi ihanalta varmaan kuolatessaankin. Ajatuksia vilisee päässäsi häntä katsellessa. Kaikkea arkisesta koulusta ja työstä siihen, miksei tytöllä ole vaatteita päällä mutta sinulla on. Hän mynkyää aivan vieressäsi ja sanoo jotain. Ihana ääni. Uninen. Hän vaipuu takaisin uneen ja kaikki ajatukset häviävät päästäsi.

Vahdit hänen untaan. Missään muualle et ole tuntenut oloasi yhtä helpoksi. Tyttö saa sinut rentoutumaan täysin. Suutelet häntä kevysti otsalle ja hän mynkyää yhä lähemmäksi sinua. Hymyilen. Kierrän käden hänen ympärilleen. Ei ajatuksia. Täydellistä.


Valehtilinkohan silloin? En enää osaa sanoa. Ainoa minkä tiedän niin että sänkyaktiviteetti on kivaa. Ei sille voi mitään. Ilta, aamu. Ei sillä ole väliä. Melko irstasta käyttää tyttö sanaa, tyttö ei kuitenkaan ole Tyttö. Jos ymmärrätte. Ja siirtyä lopussa sinä-muodosta, minä-muotoon. Se vain jotenkin tuntui oikealta... Nojaa. Kävin tänään kaupassa. Ja siis...tytöt tuijottivat minua. Ymmärtäisin jos he katsoisivat kauhua tai epätoivoa silmissään. Mutta herran jestas. Olikohan se kiinnostusta? Taidan olla tulossa hulluksi. Onneksi sitten ostin 6-päkin olutta ja lähdin kotiin irkkaamaan. Pelimies on aina pelimies.

Zen Café - Rakastele mua