00.23 Njaaa...

Jo kauan sitten annoin Neidille blogini osoitteen, kun hän sitä kauniisti pyyti. Hän antoi sitten vaihdossa omansa, jotta peli pysyisi reiluna. Silloin kun sain sen, luin muutaman silloin viimeisimmän blogin, mutta jätin sitten loput lukematta. Jotenkin tuntui tungettelulta silloin. Enkä ole sen jälkeen saanut itseäni sitä lukemaan. Aika ja kaikki sellaiset...tiedättehän. No nyt kuitenkin sen aioin tehdä ja mihin törmään heti ensimmäisessä postauksessa. "Älä tule kumikakku, tule hyvä kakku." Aivan totaalinen repeäminen. Tuo on ehkä pientä sisäpiirin huumoria, joten ei kannata edes yrittää. Ohhoh, vieläkin naurattaa. Näen vieläkin silmissäni miten se kakun pala hyppäsi takaisin sieltä roskiksen pohjalta, jonne sen paiskasin. Äiti tuli jo katsomaan minkä kohtauksen olen oikein saanut, kun yksin täällä hihitän hillittömästi. Oivoi. Keittiöpsykologia-ilta.

No mutta sain sitten kuitenkin sitä luettua. Ja siis awww että Neiti on ollut joskus pieni. Täytyy tosin tunnustaa, että pirun hyvin hän osaa kirjoittaa. Olin jo lähellä kommentoida tuota kakkuläppää, mutta en kehdannut. Hänen blogiaan lukee kuitenkin luultavimmin kaikki hänen läheiset ystävänsä, eikä se ole anonyymi niinkuin minun blogini on. En tiedä. Ehkä se ei olisi ollut soveliasta. (Okei, tämä oli vähän kiertelevä kysymys, että saanko kommentoida blogiasi. Tosin luultavammin en tule vastaisuudessakaan suuremmin sitä kommentoimaan. Tuo olisi ollut vain niin hyvä tilaisuus heittää jotain luultavasti kieroa huumoria.)

Jaa niin olikohan minulla asiaakin. Istuin odottelemaan että ruoka kypsyy uunissa. Liharuukkua teen (tietysti patonkia sen kanssa.). Minusta on tullut yökokki. Päivällä en syö yhtään mitään, ja yöllä sitten kokkailen itselleni kaikkea. Istun peiton kanssa sohvalla, kokkaan/joskus syönkin kokkauksia ja katselen elokuvia...mahtavaa. Tosin ennen tälle penkille istumistani kävin kirjoittamassa takapihalle lehdistä "LOL". Täytyy huomemma kiivetä katolle ottamaan kuva siitä. Taiteilijaluonne. Hmmmph...mitähän Tytölle kuuluu...

Nightwish - Sleeping Sun