15.21 Agroa, hikeä, kyyneleitä, verta, tuskaa, turskaa, naisia ja krapula... normi päivä.

Oli serkun häät. Onnea! Vissiin vimoisia muistikuvia mitä minulla on kun joku sanoi : "Olkaa varoivaisia sen boolin kanssa se on aika tiukkaa." Booli oli hyvää. Hauskaa oli. Joku nainen tanssitti minua ja kehui miten nopeasti opin tanssimaan kun väitin etten osaa tanssia. Mukava nainen, tosin paljastui sitten olemaan vissiin yli kolmekymmentä. Taas! Vetoan ilmeisesti näihin vanhempiin naisiin. Booli oli hyvää.

Huomasi taas miten alkoholi vaikuttaa seuramyönteisesti. Booli oli hyvää. Puhuttiin enon kanssa mm. talojen puulämmityksestä joka yleisellä tasolla ei voisi paljoa vähempää kiinnostaa. Bussi lähti juhlapaikasta kaupunkiin jatkoille ja bussissa laulettiin Pikku Kakkosen Posti -tunnaria. Herran jestas että joutui olemaan päissään että oikeasti yhtyi tuohon kuoroon. Booli oli hyvää.

Serkulla käynyt loistava tuuri. Löytänyt aivan ihastuttavan naisen. Sellainen vähän hullu ja omituinen...just rok.

Paikallisella grillillä saatiin hieman paheksuvia katseita ilmeisesti lesbopariskunnalta kun huudeltiin jotain  "täällä haisee tonnikala" -juttuja. Ei helvetti. Vähän kyllä hävetti. Toisaalta nauratti ihan järjettömästi mutta minä olenkin paha ihminen. Syytän edelleen sitä että booli oli hyvää.

En tunne oloani ollenkaan kotoisaksi puvussa. Kraka on ok, kauluspaita on ok, takki on ok, mutta jestas ne housut ja kengät. Tosin olihan se nyt aika hienoa vetää baarissa noin 20 hengen joukolla kun kaikilla on puvut päällä. Hieman oltiin eliittiä. Kivasti vetää kyllä naisia puoleensa. Tosin kaikki oli kyllä niin turhamaisia, että meinasi hampaat pudota suusta kirskutellessa leukojaan kun joutui puhumaan heille. Heidän yhteenlaskettu älykkyysosamäärä oli vissiin jotain kiven tai ehkä ameeban tasoa. Ja suututin jonkun homopariskunnan kun kävin kysymässä onko heidän pöydässään oleva tuoli vapaa. Häh?

Hmm, illan aikana siis suututettiin homot, suututettiin lesbot ja hurmattiin vanhempia naisia. Ei huono ilta siis ollenkaan...



Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad

(Olen puhunut Samun kanssa vessassa silloin kun he eivät vielä olleen kuuluisia. *gasp* Oon melkein julkkis)