22.33 Pläh, pikkupäissään postasin muuten sitten yhtä postausta monta kertaa ja nyt sitten ilmeisesti poistin ne kaikki. Hyvä minä.


Niin sitä vain tulin muuten sanomaan että poliisi pysäytti. Ostin Guitar Heron ja se kitarahan tuli tietysti järjettömän kokoisessa laukussa. Kohteliaasti huusivat minua pysähtymään ja kun en heti vastannut mitä laukussa oli, niin käsi vyöllä he huusivat minua laskemaan laukun maahan. Hitto vähän jännitti. Tuijottivat aika pahasti samalla kun hiplasivat asetta tai pamppua tai mitä poliiseilla nyt ikinä onkaan vyöllä. Fiksuna kun vielä vastasin niiden kysymyksiin tosi kivasti. "Mitä sulla on tuossa?" "ööö... no tota... tä? siis skeba." Ei ne oikein tainnut ymmärtää että kitara se vain siellä on. Tutkinnan jälkeen he sitten päästivät minut jatkamaan matkaa ilman suurempia selityksiä. Olisivat nyt edes pyytäneet anteeksi jos eivät pystyneet sanomaan miksi hulluksi narkkaripedoksi minua luulivat.


Edellisen postauksen ajatus oli muuten "Naiset, huh huh." Mutta sillei kivalla emotionaalisella tavalla. Jos olisin homo, sanoisin että "höpsöt".


Niin muuten Guitar Hero on <3


Muuten...


Dio - Holy Diver