15.02 Suklaajäätelöä ja vadelmia, irstaiden ruokaa.

Jepni. Oli pääsykokeet. Taisi jopa mennä ihan kohtuullisesti vaikka yhteen kysymykseen menikin hermot. Miksi siellä piti olla se yksi fysiikan kysymys johon ei ollut kemian vaihtoehtoa. Haistakaa opetuslautakunta vittu, tai kuka sen kokeen nyt ikinä suunnittelekin. Ihan täyttä paskaa, kun aina on ne 2-3 kysymystä fysiikasta/kemiasta joissa saa vastata joko fysiikan tai kemian osioon. Niin miksi siellä piti olla se yksi fysiikan tehtävä ilman kemian mahdollisuutta... prklsaatnttu.

Nojaa. Eiköhän tuolla silti kouluun pääse, jos ei pääse niin se on salaliitto meikää vastaan ja sitten voikin vetää itsensä vaikka kiikkuun jos ei muuta. En minä sitten sinne kouluun olisi halunnutkaan mennä. Paska paikka. Huh, nyt mökille. Vedän kyllä vuosisadan rännin keskellä metsää ja nollaan tilanteen. Kori kaljaa, check. Pullo viinaa, check. Voi sanoa että alkoi kesäloma \o/

Kiitokset Coppikselle onnitteluista <3
Poika 21v, 7.6. Pääsee "aikuisten" baareihin katsastamaan "aikuisia" naisia.

Pääsee ehkä päivittämäänkin useammin kun ei tarvitse viettää päiviä nenä kiinni kirjoissa. Tosin täytyy nyt katsoa jos löytyy kenties joku toinen paikka mihin sen nenän työntää. Saa nähdä. Mutta nyt kalja auki ja biitsille.

Mo.

Poets of the Fall - Locking Up the Sun